Nabeschouwing Galatasaray - Olimpija (1-0) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 15 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Champions League 2023/2024 neemt Galatasaray het dinsdag 15 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Olimpija. De wedstrijd wordt gespeeld in Rams Global Stadium in Istanbul.

Via de Galatasaray - Olimpija live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Olimpija (1-0)

Het Champions League duel tussen Galatasaray en Olimpija is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 1-0 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Olimpija
Goals
1
0
LIVE Galatasaray - Olimpija 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Olimpija teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Olimpija
Opstellingen Galatasaray - Olimpija

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Galatasaray - Olimpija

Galatasaray en Olimpija spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Olimpija in de Champions League vond plaats op 8 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Olimpija slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Galatasaray 1
Winst Olimpija 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Galatasaray - Olimpija Opstelling Galatasaray Opstelling Olimpija Live Galatasaray - Olimpija Live Galatasaray - Olimpija kijken Galatasaray - Olimpija kijken Live Galatasaray - Olimpija stream Galatasaray - Olimpija Fox Sports Nabeschouwing Galatasaray - Olimpija Uitslag Galatasaray - Olimpija Statistieken Galatasaray - Olimpija Champions League 2023/2024 Galatasaray - Olimpija wedden Galatasaray - Olimpija gokken Galatasaray - Olimpija Unibet