Nabeschouwing Genk - Servette (2-2) (1-4 na strafschoppen) || Champions League 2023/2024

Woensdag 2 augustus 2023 - 19:00 uurIn de Champions League 2023/2024 neemt Genk het woensdag 2 augustus 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Servette. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Servette live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Servette (2-2) (1-4 na strafschoppen)

Het Champions League duel tussen Genk en Servette is onder leiding van scheidsrechter Novak Simović geëindigd in een overwinning voor Servette. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Servette het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 1-4 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Genk - Servette
Goals
2
2
LIVE Genk - Servette 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Servette teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Servette
Opstellingen Genk - Servette

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Genk - Servette

Genk en Servette spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Novak Simović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genk en Servette in de Champions League vond plaats op 25 juli 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Genk 0
Winst Servette 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Genk - Servette Opstelling Genk Opstelling Servette Live Genk - Servette Live Genk - Servette kijken Genk - Servette kijken Live Genk - Servette stream Genk - Servette Fox Sports Nabeschouwing Genk - Servette Uitslag Genk - Servette Statistieken Genk - Servette Champions League 2023/2024 Genk - Servette wedden Genk - Servette gokken Genk - Servette Unibet