Nabeschouwing Inter Milan - Real Sociedad (0-0) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 12 december 2023 - 21:00 uur

In de Champions League 2023/2024 neemt Inter Milan het dinsdag 12 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Real Sociedad (0-0)

De Champions League 2023/2024 wedstrijd tussen Inter Milan en Real Sociedad geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Inter Milan en Real Sociedad gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sandro Schärer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Inter Milan - Real Sociedad 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Igor Zubeldia Real Sociedad
44' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Arsen Zakharyan Real Sociedad
61' Wissel Real Sociedad Wissel Beñat Turrientes voor Umar Sadiq Real Sociedad
65' Wissel Inter Wissel Lautaro Martínez voor Alexis Sánchez Inter
65' Wissel Inter Wissel Marko Arnautović voor Marcus Thuram Inter
65' Wissel Inter Wissel Nicolò Barella voor Henrikh Mkhitaryan Inter
75' Gele kaart Inter Gele kaart voor Lautaro Martínez Inter
76' Takefusa Kubo Real Sociedad
76' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Takefusa Kubo Real Sociedad
77' Wissel Inter Wissel Alessandro Bastoni voor Federico Dimarco Inter
77' Wissel Real Sociedad Wissel Aritz Elustondo voor Igor Zubeldia Real Sociedad
77' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Magunazelaia voor Arsen Zakharyan Real Sociedad
82' Wissel Inter Wissel Kristjan Asllani  voor Hakan Çalhanoğlu  Inter
85' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Aritz Elustondo Real Sociedad
86' Wissel Real Sociedad Wissel Carlos Fernández voor Takefusa Kubo Real Sociedad
86' Wissel Real Sociedad Wissel Kieran Tierney voor Aihen Muñoz Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Real Sociedad
Opstellingen Inter Milan - Real Sociedad
De opstellingen van Inter Milan en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Real Sociedad

Inter Milan en Real Sociedad spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sandro Schärer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Real Sociedad in de Champions League vond plaats op 20 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Inter Milan 0
Winst Real Sociedad 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 2e positie staat, terwijl we Real Sociedad terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.