Nabeschouwing Larne - HJK (2-2) (na verlenging) || Champions League 2023/2024

Woensdag 19 juli 2023 - 20:30 uurIn de Champions League 2023/2024 neemt Larne het woensdag 19 juli 2023 om 20:30 uur in eigen huis op tegen HJK. De wedstrijd wordt gespeeld in Inver Park in Larne.

Via de Larne - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Larne - HJK (2-2) (na verlenging)

De Champions League 2023/2024 wedstrijd tussen Larne en HJK geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Larne - HJK
Goals
2
2
LIVE Larne - HJK 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Larne - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Larne - HJK
Opstellingen Larne - HJK

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Larne - HJK

Larne en HJK spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Larne en HJK in de Champions League vond plaats op 12 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor HJK. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is HJK favoriet. 1 keer wist de ploeg van Larne te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Larne. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Larne 0
Winst HJK 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Larne - HJK Opstelling Larne Opstelling HJK Live Larne - HJK Live Larne - HJK kijken Larne - HJK kijken Live Larne - HJK stream Larne - HJK Fox Sports Nabeschouwing Larne - HJK Uitslag Larne - HJK Statistieken Larne - HJK Champions League 2023/2024 Larne - HJK wedden Larne - HJK gokken Larne - HJK Unibet