Nabeschouwing Lazio - Bayern München (1-0) || Champions League 2023/2024

Woensdag 14 februari 2024 - 21:00 uur

In de Champions League 2023/2024 neemt Lazio het woensdag 14 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Bayern München (1-0)

Het Champions League duel tussen Lazio en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Dayot Upamecano in de 67e minuut, waardoor FC Bayern München met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 69e minuut voor dat Lazio via Ciro Immobile op 1-0 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Lazio uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Lazio - Bayern München 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

60' Wissel Lazio Wissel Manuel Lazzari voor Elseid Hysaj Lazio
67' Rode kaart FC Bayern München Rode kaart voor Dayot Upamecano FC Bayern München
68' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Joshua Kimmich FC Bayern München
69' Penalty Lazio Penalty Ciro Immobile Lazio 1-0
73' Wissel FC Bayern München Wissel Matthijs de Ligt voor Leon Goretzka FC Bayern München
74' Wissel Lazio Wissel Valentin Castellanos voor Ciro Immobile Lazio
74' Wissel Lazio Wissel Pedro voor Gustav Isaksen Lazio
81' Wissel FC Bayern München Wissel Eric Maxim Choupo-Moting voor Thomas Müller FC Bayern München
81' Wissel Lazio Wissel Daichi Kamada voor Luis Alberto Lazio
81' Wissel Lazio Wissel Patric voor Mario Gila Fuentes Lazio
81' Wissel FC Bayern München Wissel Mathys Tel voor Leroy Sané FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Bayern München
Opstellingen Lazio - Bayern München
De opstellingen van Lazio en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Thomas Tuchel
Voorbeschouwing Lazio - Bayern München

Lazio en Bayern München spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter François Letexier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Bayern München in de Champions League vond plaats op 17 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Bayern München favoriet. 2 keer wist de ploeg van Lazio te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lazio. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.