Nabeschouwing PSV - Lens (1-0) || Champions League 2023/2024

Woensdag 8 november 2023 - 21:00 uur

PSV - Lens

In de Champions League 2023/2024 neemt PSV het woensdag 8 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lens. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Lens (1-0)

Het Champions League duel tussen PSV en Lens is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 1-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Luuk de Jong, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. In de 92e minuut kreeg Morgan Guilavogui van Lens voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Lens de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van PSV.

LIVE PSV - Lens 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt PSV Doelpunt Luuk de Jong met assist van Johan Bakayoko PSV 1-0
38' Gele kaart PSV Gele kaart voor Hirving Lozano PSV
42' Gele kaart Lens Gele kaart voor Deiver Machado Lens
43' Gele kaart Lens Gele kaart voor Kevin Danso Lens
46' Gele kaart Lens Gele kaart voor Elye Wahi Lens
46' Gele kaart Lens Gele kaart voor Florian Sotoca Lens
47' Gele kaart PSV Gele kaart voor André Ramalho PSV
52' Gele kaart Lens Gele kaart voor Jonathan Gradit Lens
53' Gele kaart Lens Gele kaart voor Facundo Medina Lens
65' Wissel Lens Wissel Neil El Aynaoui voor Nampalys Mendy Lens
65' Wissel Lens Wissel Angelo Fulgini voor Adrien Thomasson Lens
66' Wissel PSV Wissel Ismael Saibari voor Joey Veerman PSV
66' Wissel PSV Wissel Malik Tillman voor Guus Til PSV
78' Wissel Lens Wissel Morgan Guilavogui voor Przemysław Frankowski Lens
78' Wissel Lens Wissel Massadio Haïdara voor Deiver Machado Lens
82' Gele kaart Lens Gele kaart voor Morgan Guilavogui Lens
82' Wissel Lens Wissel Wesley Saïd voor Elye Wahi Lens
92' Tweede gele kaart Lens Tweede gele kaart voor Morgan Guilavogui Lens
93' Wissel PSV Wissel Ricardo Pepi voor Luuk de Jong PSV
93' Wissel PSV Wissel Yorbe Vertessen voor Hirving Lozano PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Lens
Opstellingen PSV - Lens
De opstellingen van PSV en Lens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lens zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Peter Bosz
Voorbeschouwing PSV - Lens

PSV en Lens spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Siebert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Lens in de Champions League vond plaats op 24 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst PSV 0
Winst Lens 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 4e positie staat, terwijl we Lens terugvinden op de 2e plaats.