Nabeschouwing Real Madrid - Sporting Braga (3-0) || Champions League 2023/2024

Woensdag 8 november 2023 - 21:00 uur

In de Champions League 2023/2024 neemt Real Madrid het woensdag 8 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Sporting Braga (3-0)

Het Champions League duel tussen Real Madrid en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 3-0 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Álvaro Djaló van Sporting Braga via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 27 minuten was het Brahim Díaz die Real Madrid op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Real Madrid via een goal van Vinicius Junior  in de 58e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 61e minuut volgde een derde treffer van Real Madrid, waarmee Rodrygo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Halil Umut Meler, waardoor Real Madrid een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Real Madrid - Sporting Braga 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Lucas Vázquez Real Madrid
6' Penalty gemist Sporting Braga Penalty gemist Álvaro Djaló Álvaro Djaló Sporting Braga
27' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Brahim Díaz met assist van Rodrygo Real Madrid 1-0
58' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Vinicius Junior  met assist van Lucas Vázquez Real Madrid 2-0
61' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Rodrygo met assist van Vinicius Junior  Real Madrid 3-0
62' Wissel Sporting Braga Wissel Al-Musrati voor Rodrigo Zalazar Sporting Braga
62' Wissel Sporting Braga Wissel Joe Mendes voor Víctor Gómez  Sporting Braga
62' Wissel Sporting Braga Wissel Abel Ruiz voor Ricardo Horta  Sporting Braga
74' Wissel Real Madrid Wissel Daniel Carvajal  voor Lucas Vázquez Real Madrid
74' Wissel Real Madrid Wissel Luka Modric voor Brahim Díaz Real Madrid
77' Wissel Sporting Braga Wissel André Horta voor Bruma Sporting Braga
77' Wissel Sporting Braga Wissel Simon Banza voor Álvaro Djaló Sporting Braga
77' Wissel Real Madrid Wissel Joselu voor Rodrygo Real Madrid
77' Wissel Real Madrid Wissel Nico Paz voor Federico Valverde Real Madrid
84' Wissel Real Madrid Wissel Fran García voor Ferland Mendy Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Sporting Braga
Opstellingen Real Madrid - Sporting Braga
De opstellingen van Real Madrid en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Sporting Braga

Real Madrid en Sporting Braga spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Sporting Braga in de Champions League vond plaats op 24 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sporting Braga slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Madrid 1
Winst Sporting Braga 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 1e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 3e plaats.