Nabeschouwing Real Sociedad - PSG (1-2) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 5 maart 2024 - 21:00 uur

In de Champions League 2023/2024 neemt Real Sociedad het dinsdag 5 maart 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - PSG (1-2)

Het Champions League duel tussen Real Sociedad en PSG is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 1-2 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Kylian Mbappé , waarmee Paris Saint Germain met 0-1 de leiding nam. Paris Saint Germain vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kylian Mbappé  op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 89e minuut wist Real Sociedad de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Mikel Merino. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Real Sociedad kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Oliver, waardoor PSG een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Real Sociedad - PSG 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Kylian Mbappé  met assist van Ousmane Dembélé Paris Saint Germain 0-1
28' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Nuno Mendes Paris Saint Germain
42' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Takefusa Kubo Paris Saint Germain
42' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Achraf Hakimi Real Sociedad
49' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Ousmane Dembélé Paris Saint Germain
46' Wissel Paris Saint Germain Wissel Kang-in Lee voor Bradley Barcola Paris Saint Germain
54' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Igor Zubeldia Real Sociedad
56' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Kylian Mbappé  met assist van Kang-in Lee Paris Saint Germain 0-2
61' Wissel Real Sociedad Wissel Ander Barrenetxea voor Sheraldo Becker  Real Sociedad
61' Wissel Real Sociedad Wissel Beñat Turrientes voor Brais Méndez Real Sociedad
62' Wissel Paris Saint Germain Wissel Nordi Mukiele voor Nuno Mendes Paris Saint Germain
63' VAR: Afgekeurd doelpunt Ander Barrenetxea Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Ander Barrenetxea Real Sociedad
76' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Pacheco voor Igor Zubeldia Real Sociedad
77' Wissel Paris Saint Germain Wissel André Silva voor Mikel Oyarzabal Paris Saint Germain
77' Wissel Real Sociedad Wissel Manuel Ugarte voor Fabián Ruiz Real Sociedad
82' Wissel Paris Saint Germain Wissel Randal Kolo Muani voor Ousmane Dembélé Paris Saint Germain
83' Wissel Paris Saint Germain Wissel Carlos Soler voor Achraf Hakimi Paris Saint Germain
83' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Ander Olasagasti voor Martín Zubimendi Real Sociedad
89' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Mikel Merino Real Sociedad 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - PSG
Opstellingen Real Sociedad - PSG
De opstellingen van Real Sociedad en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSG zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - PSG

Real Sociedad en PSG spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en PSG in de Champions League vond plaats op 14 februari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is PSG favoriet. 1 keer wist de ploeg van Real Sociedad te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Real Sociedad. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.