Nabeschouwing Servette - Rangers (1-1) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 15 augustus 2023 - 20:30 uurIn de Champions League 2023/2024 neemt Servette het dinsdag 15 augustus 2023 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de Genève in Carouge.

Via de Servette - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Servette - Rangers (1-1)

De Champions League 2023/2024 wedstrijd tussen Servette en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Servette - Rangers
Goals
1
1
LIVE Servette - Rangers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Servette - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Servette - Rangers
Opstellingen Servette - Rangers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Servette - Rangers

Servette en Rangers spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Servette en Rangers in de Champions League vond plaats op 9 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 1 keer wist de ploeg van Servette te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Servette. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Servette 0
Winst Rangers 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Servette - Rangers Opstelling Servette Opstelling Rangers Live Servette - Rangers Live Servette - Rangers kijken Servette - Rangers kijken Live Servette - Rangers stream Servette - Rangers Fox Sports Nabeschouwing Servette - Rangers Uitslag Servette - Rangers Statistieken Servette - Rangers Champions League 2023/2024 Servette - Rangers wedden Servette - Rangers gokken Servette - Rangers Unibet