Nabeschouwing Union Berlin - Napoli (0-1) || Champions League 2023/2024

Dinsdag 24 oktober 2023 - 21:00 uur

In de Champions League 2023/2024 neemt Union Berlin het dinsdag 24 oktober 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Helsingin olympiastadion in Helsingfors.

Via de Union Berlin - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Berlin - Napoli (0-1)

Het Champions League duel tussen Union Berlin en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Irfan Peljto geëindigd in een 0-1 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door Giacomo Raspadori, waarmee Napoli met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Napoli uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Union Berlin - Napoli 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Berlin - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Christopher Trimmel FC Union Berlin
17' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Amir Rrahmani  Napoli
46' Wissel Napoli Wissel Eljif Elmas voor Jens Cajuste Napoli
51' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Robin Gosens FC Union Berlin
53' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Janik Haberer FC Union Berlin
65' Doelpunt Napoli Doelpunt Giacomo Raspadori met assist van Khvicha Kvaratskhelia Napoli 0-1
70' Wissel FC Union Berlin Wissel Kevin Behrens voor David Datro Fofana FC Union Berlin
70' Wissel FC Union Berlin Wissel Aïssa Laïdouni voor Brenden Aaronson FC Union Berlin
70' Wissel FC Union Berlin Wissel Alex Kral voor Rani Khedira  FC Union Berlin
71' Wissel Napoli Wissel Mathías Olivera voor Mário Rui Napoli
71' Wissel Napoli Wissel Giovanni Simeone voor Giacomo Raspadori Napoli
80' Wissel FC Union Berlin Wissel Kevin Volland  voor Janik Haberer FC Union Berlin
80' Wissel FC Union Berlin Wissel Lucas Tousart voor Danilho Doekhi FC Union Berlin
81' Wissel Napoli Wissel Jesper Lindstrøm voor Matteo Politano Napoli
89' Wissel Napoli Wissel Leo Østigård voor Khvicha Kvaratskhelia Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Union Berlin - Napoli
Opstellingen Union Berlin - Napoli

Voorbeschouwing Union Berlin - Napoli

Union Berlin en Napoli spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Irfan Peljto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Union Berlin en Napoli elkaar treffen in de Champions League.

Winst Union Berlin 0
Winst Napoli 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Union Berlin op een 4e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 2e plaats.