Nabeschouwing Blackpool - Nottingham Forest (2-1) || Championship 2009/2010

Zaterdag 8 mei 2010 - 13:45 uur

In de Championship 2009/2010 neemt Blackpool het zaterdag 8 mei 2010 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Nottingham Forest (2-1)

Het Championship duel tussen Blackpool en Nottingham Forest is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Nottingham Forest op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Cohen. Helaas voor Nottingham Forest werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Blackpool dat via K. Southern dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Adam dacht na 56 minuten te scoren voor Blackpool, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Blackpool - Nottingham Forest
2
1
LIVE Blackpool - Nottingham Forest 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor I. Evatt Blackpool
13' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt C. Cohen Nottingham Forest
26' Doelpunt Blackpool Doelpunt K. Southern met assist van I. Evatt Blackpool
54' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor S. Coleman Blackpool
54' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor D. Blackstock Nottingham Forest
56' Penalty Blackpool Penalty C. Adam D. Campbell Blackpool
56' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Perch Nottingham Forest
64' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor P. McKenna Nottingham Forest
71' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor D. Vaughan Blackpool
75' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor C. Gunter Nottingham Forest
78' Wissel Nottingham Forest Wissel D. McGoldrick voor R. Majewski Nottingham Forest
78' Wissel Nottingham Forest Wissel R. Earnshaw voor D. Blackstock Nottingham Forest
79' Wissel Blackpool Wissel B. Burgess voor G. Taylor-Fletcher Blackpool
82' Wissel Blackpool Wissel B. Bannan voor D. Campbell Blackpool
82' Wissel Blackpool Wissel S. Dobbie voor B. Ormerod Blackpool
89' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor R. Earnshaw Nottingham Forest
90' Wissel Nottingham Forest Wissel L. McGugan voor N. Tyson Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Nottingham Forest
Opstellingen Blackpool - Nottingham Forest

Voorbeschouwing Blackpool - Nottingham Forest

Blackpool en Nottingham Forest treffen elkaar in de e speelronde van de Championship van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Nottingham Forest in de Championship vond plaats op 17 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Blackpool. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Blackpool favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Nottingham Forest slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.