Nabeschouwing Doncaster Rovers - Leicester City (1-1) || Championship 2010/2011

Zaterdag 30 april 2011 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Doncaster Rovers het zaterdag 30 april 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City.

Via de Doncaster Rovers - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Leicester City (1-1)

De Championship 2010/2011 wedstrijd tussen Doncaster Rovers en Leicester City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 50e minuut dacht Doncaster Rovers op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Brooker. Helaas voor Doncaster Rovers werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het Leicester City dat via Y. Aiyegbeni dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Doncaster Rovers - Leicester City
1
1
LIVE Doncaster Rovers - Leicester City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor W. Thomas Doncaster Rovers
46' Wissel Doncaster Rovers Wissel S. Brooker voor J. Euell Doncaster Rovers
47' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Y. Aiyegbeni Leicester City
50' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt S. Brooker met assist van N. Sullivan Doncaster Rovers
52' Wissel Leicester City Wissel D. Kamara voor P. Gallagher Leicester City
61' Wissel Leicester City Wissel S. Howard voor Y. Abe Leicester City
66' Wissel Leicester City Wissel B. Berner voor B. Mee Leicester City
76' Doelpunt Leicester City Doelpunt Y. Aiyegbeni met assist van D. Vassell Leicester City
81' Wissel Doncaster Rovers Wissel B. Stock voor S. Gillett Doncaster Rovers
90' Wissel Doncaster Rovers Wissel S. Hird voor R. Mason Doncaster Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Leicester City
Opstellingen Doncaster Rovers - Leicester City

Voorbeschouwing Doncaster Rovers - Leicester City

Doncaster Rovers en Leicester City treffen elkaar in de 45e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Doncaster Rovers en Leicester City in de Championship vond plaats op 11 december 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Leicester City favoriet. 2 keer wist de ploeg van Doncaster Rovers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Doncaster Rovers. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.