Nabeschouwing Blackpool - Derby County (2-1) || Championship 2012/2013

Zaterdag 27 april 2013 - 16:00 uur



In de Championship 2012/2013 neemt Blackpool het zaterdag 27 april 2013 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Derby County (2-1)

Het Championship duel tussen Blackpool en Derby County is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Blackpool - Derby County
Goals
2
1
LIVE Blackpool - Derby County 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Derby County
Opstellingen Blackpool - Derby County

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Blackpool - Derby County

Blackpool en Derby County treffen elkaar in de 45e speelronde van de Championship van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Derby County in de Championship vond plaats op 3 november 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Derby County. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Derby County favoriet. 4 keer wist de ploeg van Blackpool te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Blackpool. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Blackpool 2
Winst Derby County 4
Gelijkspel 1
Totaal 7
Tags
Blackpool - Derby County Opstelling Blackpool Opstelling Derby County Live Blackpool - Derby County Live Blackpool - Derby County kijken Blackpool - Derby County kijken Live Blackpool - Derby County stream Blackpool - Derby County Fox Sports Nabeschouwing Blackpool - Derby County Uitslag Blackpool - Derby County Statistieken Blackpool - Derby County Championship 2012/2013 Blackpool - Derby County wedden Blackpool - Derby County gokken Blackpool - Derby County Unibet