Nabeschouwing Leicester City - Watford (1-0) || Championship 2012/2013

Donderdag 9 mei 2013 - 20:45 uur

In de Championship 2012/2013 neemt Leicester City het donderdag 9 mei 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Watford (1-0)

Het Championship duel tussen Leicester City en Watford is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 82e minuut dacht Leicester City op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Nugent. Helaas voor Leicester City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Leicester City - Watford
1
0
LIVE Leicester City - Watford 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Watford Gele kaart voor I. Anya Watford
30' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor J. Schlupp Leicester City
38' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor W. Morgan Leicester City
46' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor A. Knockaert Leicester City
58' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor M. Keane Leicester City
64' Wissel Leicester City Wissel H. Kane voor C. Wood Leicester City
72' Gele kaart Watford Gele kaart voor D. Pudil Watford
73' Wissel Watford Wissel M. Briggs voor D. Pudil Watford
82' Doelpunt Leicester City Doelpunt D. Nugent Leicester City
86' Wissel Watford Wissel F. Hall voor L. Doyley Watford
94' Gele kaart Watford Gele kaart voor F. Hall Watford
95' Wissel Leicester City Wissel D. Drinkwater voor A. Knockaert Leicester City
93' Wissel Watford Wissel F. Forestieri voor M. Vydra Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Watford
Opstellingen Leicester City - Watford

Voorbeschouwing Leicester City - Watford

Leicester City en Watford treffen elkaar in de e speelronde van de Championship van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Leicester City en Watford in de Championship vond plaats op 26 april 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Watford. Op basis van de afgelopen 12 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Leicester City als Watford wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.