Nabeschouwing Aston Villa - Derby County (1-1) || Championship 2017/2018

Zaterdag 28 april 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Aston Villa het zaterdag 28 april 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Derby County (1-1)

De Championship 2017/2018 wedstrijd tussen Aston Villa en Derby County geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door C. Jerome, waarmee Derby County met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Aston Villa het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 84e minuut was het namelijk L. Grabban die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Aston Villa - Derby County 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Derby County Doelpunt C. Jerome met assist van A. Weimann Derby County 0-1
23' Wissel Aston Villa Wissel A. Hutton voor N. Taylor Aston Villa
59' Wissel Aston Villa Wissel J. Kodjia voor A. Adomah Aston Villa
68' Wissel Derby County Wissel M. Vydra voor T. Lawrence Derby County
73' Wissel Derby County Wissel J. Hanson voor A. Pearce Derby County
80' Wissel Derby County Wissel K. Palmer voor A. Weimann Derby County
81' Wissel Aston Villa Wissel J. Onomah voor G. Whelan Aston Villa
84' Doelpunt Aston Villa Doelpunt L. Grabban met assist van J. Terry Aston Villa 1-1
87' Gele kaart Derby County Gele kaart voor C. Jerome Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Derby County
Opstellingen Aston Villa - Derby County

Voorbeschouwing Aston Villa - Derby County

Aston Villa en Derby County treffen elkaar in de 45e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Duncan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Aston Villa en Derby County in de Championship vond plaats op 16 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Derby County. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Aston Villa als Derby County wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Aston Villa 1
Winst Derby County 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aston Villa op een 4e positie staat, terwijl we Derby County terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.