Nabeschouwing Bolton Wanderers - Nottingham Forest (3-2) || Championship 2017/2018

Zondag 6 mei 2018 - 13:30 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Bolton Wanderers het zondag 6 mei 2018 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Nottingham Forest (3-2)

Het Championship duel tussen Bolton Wanderers en Nottingham Forest is onder leiding van scheidsrechter Scott Duncan geëindigd in een 3-2 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door A. Le Fondre, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Nottingham Forest kwam in de 70e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Osborn, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette J. Colback zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Nottingham Forest de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen D. Wheater in de 87e minuut de 2-2 maakte namens Bolton Wanderers. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Bolton Wanderers dat in de 88e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Wilbraham de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Scott Duncan bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Bolton Wanderers.

LIVE Bolton Wanderers - Nottingham Forest 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor L. Bridcutt Nottingham Forest
13' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor D. Pratley Bolton Wanderers
39' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor D. Fox Nottingham Forest
46' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor A. Robinson Bolton Wanderers
46' Wissel Bolton Wanderers Wissel M. Howard voor B. Alnwick Bolton Wanderers
57' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Lolley Nottingham Forest
60' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Le Fondre voor D. Pratley Bolton Wanderers
61' Wissel Nottingham Forest Wissel M. Cash voor L. Tomlin Nottingham Forest
67' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt A. Le Fondre Bolton Wanderers 1-0
70' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt B. Osborn met assist van J. Lolley Nottingham Forest 1-1
76' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Guedioura voor B. Watson Nottingham Forest
76' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Vellios voor L. Bridcutt Nottingham Forest
77' Wissel Bolton Wanderers Wissel C. Noone voor F. Morais Bolton Wanderers
79' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt J. Colback Nottingham Forest 1-2
83' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor T. Darikwa Nottingham Forest
87' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt D. Wheater met assist van A. Le Fondre Bolton Wanderers 2-2
88' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt A. Wilbraham met assist van A. Le Fondre Bolton Wanderers 3-2
89' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor A. Wilbraham Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Nottingham Forest
Opstellingen Bolton Wanderers - Nottingham Forest

Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Nottingham Forest

Bolton Wanderers en Nottingham Forest treffen elkaar in de 46e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Duncan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bolton Wanderers en Nottingham Forest in de Championship vond plaats op 9 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nottingham Forest. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Nottingham Forest favoriet. 4 keer wist de ploeg van Bolton Wanderers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bolton Wanderers. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bolton Wanderers 0
Winst Nottingham Forest 4
Gelijkspel 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 23e positie staat, terwijl we Nottingham Forest terugvinden op de 17e plaats.