Nabeschouwing Brentford - Hull City (1-1) || Championship 2017/2018

Zondag 6 mei 2018 - 13:30 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Brentford het zondag 6 mei 2018 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford, Middlesex.

Via de Brentford - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Hull City (1-1)

De Championship 2017/2018 wedstrijd tussen Brentford en Hull City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door S. Canos, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. Hull City kwam na 46 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Bowen, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Brentford - Hull City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Hull City Wissel O. Aina voor O. Mazuch Hull City
12' Doelpunt Brentford Doelpunt S. Canos met assist van E. Marcondes Brentford 1-0
46' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Bowen met assist van J. Toral Hull City 1-1
50' Wissel Hull City Wissel Evandro voor J. Bowen Hull City
53' Wissel Hull City Wissel K. Stewart voor S. Larsson Hull City
61' Wissel Brentford Wissel R. Woods voor L. MacLeod Brentford
62' Wissel Brentford Wissel O. Watkins voor S. Canos Brentford
78' Wissel Brentford Wissel C. Ogbene voor J. McEachran Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Hull City
Opstellingen Brentford - Hull City

Voorbeschouwing Brentford - Hull City

Brentford en Hull City treffen elkaar in de 46e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Linington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brentford en Hull City in de Championship vond plaats op 9 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hull City. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Hull City favoriet. 3 keer wist de ploeg van Brentford te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brentford. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Brentford 0
Winst Hull City 3
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brentford op een 9e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 18e plaats.