Nabeschouwing Bristol City - Sheffield United (2-3) || Championship 2017/2018

Zondag 6 mei 2018 - 13:30 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Bristol City het zondag 6 mei 2018 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Sheffield United (2-3)

Het Championship duel tussen Bristol City en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door L. Clarke, waarmee Sheffield United met 0-1 de leiding nam. Sheffield United vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Sharp op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van Sheffield United, waarmee K. Freeman zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 60 minuten deed A. Flint iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Bristol City werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Bristol City dat in de 76e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Bryan de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Peter Bankes en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Sheffield United.

LIVE Bristol City - Sheffield United 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sheffield United Doelpunt L. Clarke met assist van J. Fleck Sheffield United 0-1
17' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Flint Bristol City
29' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp met assist van J. Fleck Sheffield United 0-2
34' Doelpunt Sheffield United Doelpunt K. Freeman met assist van L. Clarke Sheffield United 0-3
42' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor F. Diedhiou Bristol City
46' Wissel Bristol City Wissel H. Magnusson voor J. Paterson Bristol City
49' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor J. Bryan Bristol City
57' Wissel Bristol City Wissel C. ODowda voor N. Eliasson Bristol City
58' Wissel Sheffield United Wissel J. Lundstram voor R. Leonard Sheffield United
60' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Flint met assist van J. Brownhill Bristol City 1-3
62' Wissel Sheffield United Wissel G. Baldock voor K. Freeman Sheffield United
74' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor R. Stearman Sheffield United
76' Doelpunt Bristol City Doelpunt J. Bryan Bristol City 2-3
79' Wissel Bristol City Wissel A. Semenyo voor L. Kelly Bristol City
80' Wissel Sheffield United Wissel D. Brooks voor B. Sharp Sheffield United
89' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Sheffield United
91' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor M. Pack Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Sheffield United
Opstellingen Bristol City - Sheffield United

Voorbeschouwing Bristol City - Sheffield United

Bristol City en Sheffield United treffen elkaar in de 46e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Bankes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en Sheffield United in de Championship vond plaats op 8 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol City. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Sheffield United favoriet. 5 keer wist de ploeg van Bristol City te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Bristol City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bristol City 3
Winst Sheffield United 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol City op een 10e positie staat, terwijl we Sheffield United terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.