Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Norwich City (5-1) || Championship 2017/2018

Zondag 6 mei 2018 - 13:30 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Sheffield Wednesday het zondag 6 mei 2018 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Norwich City (5-1)

Het Championship duel tussen Sheffield Wednesday en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 5-1 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Nuhiu, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Sheffield Wednesday vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Forestieri op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Sheffield Wednesday, waarmee F. Venancio zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Sheffield Wednesday geen gas terug, waardoor in de 60e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van A. Nuhiu. Na 84 minuten wist Norwich City eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van T. Klose bracht het de achterstand terug tot 4-1. In de 93e minuut werd de stand op 5-1 gezet na een benutte penalty van Sheffield Wednesday speler A. Nuhiu.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Jones bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Sheffield Wednesday.

LIVE Sheffield Wednesday - Norwich City 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Norwich City Wissel I. Pinto voor J. Maddison Norwich City
14' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt A. Nuhiu met assist van A. Reach Sheffield Wednesday 1-0
28' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor A. Nuhiu Sheffield Wednesday
30' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt F. Forestieri Sheffield Wednesday 2-0
44' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Thorniley voor G. Loovens Sheffield Wednesday
57' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor T. Klose Norwich City
58' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt F. Venancio met assist van A. Reach Sheffield Wednesday 3-0
60' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt A. Nuhiu Sheffield Wednesday 4-0
76' Wissel Norwich City Wissel D. Srbeny voor N. Oliveira Norwich City
79' Wissel Sheffield Wednesday Wissel M. Matias voor A. Reach Sheffield Wednesday
81' Wissel Norwich City Wissel S. Raggett voor C. Zimmermann Norwich City
84' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Klose Norwich City 4-1
84' Wissel Sheffield Wednesday Wissel L. Palmer voor A. Baker Sheffield Wednesday
89' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor J. Thorniley Sheffield Wednesday
93' Penalty Sheffield Wednesday Penalty A. Nuhiu Sheffield Wednesday 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Norwich City
Opstellingen Sheffield Wednesday - Norwich City

Voorbeschouwing Sheffield Wednesday - Norwich City

Sheffield Wednesday en Norwich City treffen elkaar in de 46e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Jones en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield Wednesday en Norwich City in de Championship vond plaats op 9 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Norwich City. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Sheffield Wednesday favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Norwich City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sheffield Wednesday 9
Winst Norwich City 2
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield Wednesday op een 16e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 12e plaats.