Nabeschouwing Aston Villa - Brentford (2-2) || Championship 2018/2019

Woensdag 22 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Aston Villa het woensdag 22 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Brentford (2-2)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Aston Villa en Brentford geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door N. Maupay, waarmee Brentford met 0-1 de leiding nam. Aston Villa kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Kodjia, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette N. Maupay zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Brentford de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Aston Villa nadat J. Kodjia in de 95e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Aston Villa - Brentford 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor J. Kodjia Aston Villa
23' Doelpunt Brentford Doelpunt N. Maupay met assist van O. Watkins Brentford 0-1
33' Gele kaart Brentford Gele kaart voor O. Watkins Brentford
39' Doelpunt Aston Villa Doelpunt J. Kodjia met assist van A. Adomah Aston Villa 1-1
46' Wissel Brentford Wissel K. Mokotjo voor L. MacLeod Brentford
60' Wissel Brentford Wissel N. Yennaris voor J. McEachran Brentford
67' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor J. Chester Aston Villa
70' Wissel Aston Villa Wissel A. Green voor A. Adomah Aston Villa
72' Wissel Brentford Wissel S. Benrahma voor Sergi Canós Brentford
75' Gele kaart Brentford Gele kaart voor S. Benrahma Brentford
82' Doelpunt Brentford Doelpunt N. Maupay Brentford 1-2
83' Wissel Aston Villa Wissel C. Hourihane voor A. Tuanzebe Aston Villa
85' Wissel Aston Villa Wissel R. Hepburn-Murphy voor G. Whelan Aston Villa
95' Doelpunt Aston Villa Doelpunt J. Kodjia Aston Villa 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Brentford
Opstellingen Aston Villa - Brentford
De opstellingen van Aston Villa en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Brentford zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.