Nabeschouwing Aston Villa - Millwall (1-0) || Championship 2018/2019

Maandag 22 april 2019 - 14:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Aston Villa het maandag 22 april 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Millwall (1-0)

Het Championship duel tussen Aston Villa en Millwall is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door J. Kodjia, waarmee Aston Villa met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Aston Villa dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Aston Villa.

LIVE Aston Villa - Millwall 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Cooper Millwall
30' Doelpunt Aston Villa Doelpunt J. Kodjia met assist van A. El Ghazi Aston Villa 1-0
60' Wissel Aston Villa Wissel C. Hourihane voor G. Whelan Aston Villa
61' Wissel Aston Villa Wissel A. Green voor A. Adomah Aston Villa
64' Wissel Millwall Wissel A. OBrien voor J. Meredith Millwall
76' Wissel Aston Villa Wissel K. Davis voor J. Kodjia Aston Villa
80' Wissel Millwall Wissel S. Morison voor R. Tunnicliffe Millwall
81' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor N. Taylor Aston Villa
85' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor K. Davis Aston Villa
89' Wissel Millwall Wissel T. Elliott voor M. Romeo Millwall
93' Gele kaart Millwall Gele kaart voor A. OBrien Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Millwall
Opstellingen Aston Villa - Millwall
De opstellingen van Aston Villa en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Millwall zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Aston Villa - Millwall

Aston Villa en Millwall treffen elkaar in de 44e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Aston Villa en Millwall in de Championship vond plaats op 6 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Millwall. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Millwall favoriet. 2 keer wist de ploeg van Aston Villa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Aston Villa. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Aston Villa 0
Winst Millwall 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aston Villa op een 5e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 21e plaats.