Nabeschouwing Aston Villa - Preston North End (3-3) || Championship 2018/2019

Dinsdag 2 oktober 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Aston Villa het dinsdag 2 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Preston North End (3-3)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Aston Villa en Preston North End geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door J. Kodjia, waarmee Aston Villa met 1-0 de leiding nam. Aston Villa vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Abraham op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut moest Aston Villa verder met een man minder nadat J. Chester een rode kaart had gekregen.

D. Johnson zette Preston North End even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Peter Bankes toegekende penalty wist te benutten. Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat P. Gallagher de 2-2 maakte namens Preston North End. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Preston North End dat via L. Moult nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 86e minuut. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand tussen beide ploegen toch weer gelijk getrokken, nadat Y. Bolasie Aston Villa weer op 3-3 zette in de 91e minuut.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Peter Bankes bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Aston Villa - Preston North End 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Aston Villa Doelpunt J. Kodjia met assist van Ahmed El Mohamady Aston Villa 1-0
37' Doelpunt Aston Villa Doelpunt T. Abraham met assist van J. McGinn Aston Villa 2-0
46' Wissel Preston North End Wissel D. Johnson voor R. Ledson Preston North End
54' Rode kaart Aston Villa Rode kaart voor J. Chester Aston Villa
56' Penalty Preston North End Penalty D. Johnson Preston North End 2-1
56' Wissel Aston Villa Wissel J. Bree voor T. Abraham Aston Villa
64' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Davies Preston North End
71' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor J. Grealish Aston Villa
74' Wissel Aston Villa Wissel Y. Bolasie voor J. Kodjia Aston Villa
77' Wissel Preston North End Wissel P. Gallagher voor T. Barkhuizen Preston North End
78' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor J. McGinn Aston Villa
79' Doelpunt Preston North End Doelpunt P. Gallagher Preston North End 2-2
83' Wissel Preston North End Wissel L. Moult voor D. Fisher Preston North End
83' Wissel Aston Villa Wissel G. Whelan voor C. Hourihane Aston Villa
86' Doelpunt Preston North End Doelpunt L. Moult met assist van P. Gallagher Preston North End 2-3
87' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor L. Moult Preston North End
89' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Pearson Preston North End
91' Doelpunt Aston Villa Doelpunt Y. Bolasie met assist van A. Tuanzebe Aston Villa 3-3
95' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Johnson Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Preston North End
Opstellingen Aston Villa - Preston North End
De opstellingen van Aston Villa en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Preston North End zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.