Nabeschouwing Aston Villa - West Bromwich Albion (0-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 16 februari 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Aston Villa het zaterdag 16 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - West Bromwich Albion (0-2)

Het Championship duel tussen Aston Villa en West Bromwich Albion is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 0-2 overwinning voor West Bromwich Albion. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door H. Robson-Kanu, waarmee West Bromwich Albion met 0-1 de leiding nam. West Bromwich Albion vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Rodriguez op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van West Bromwich Albion.

LIVE Aston Villa - West Bromwich Albion 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor M. Holgate West Bromwich Albion
31' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor T. Mings Aston Villa
38' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor K. Hause Aston Villa
41' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt H. Robson-Kanu met assist van M. Holgate West Bromwich Albion 0-1
43' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor G. Barry West Bromwich Albion
45' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt J. Rodriguez West Bromwich Albion 0-2
46' Wissel Aston Villa Wissel J. Steer voor L. Kalinić Aston Villa
46' Wissel West Bromwich Albion Wissel S. Field voor H. Robson-Kanu West Bromwich Albion
51' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor J. McGinn Aston Villa
61' Wissel Aston Villa Wissel J. Ramsey voor C. Hourihane Aston Villa
71' Wissel Aston Villa Wissel J. Kodjia voor A. Green Aston Villa
78' Wissel West Bromwich Albion Wissel K. Bartley voor Jacob Murphy West Bromwich Albion
86' Wissel West Bromwich Albion Wissel S. Johansen voor G. Barry West Bromwich Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - West Bromwich Albion
Opstellingen Aston Villa - West Bromwich Albion
De opstellingen van Aston Villa en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.