Nabeschouwing Birmingham City - Millwall (0-2) || Championship 2018/2019

Woensdag 13 maart 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Birmingham City het woensdag 13 maart 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Millwall (0-2)

Het Championship duel tussen Birmingham City en Millwall is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 0-2 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door B. Thompson, waarmee Millwall met 0-1 de leiding nam. Millwall vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Thompson op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Millwall.

LIVE Birmingham City - Millwall 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor I. Vassell Birmingham City
13' Doelpunt Millwall Doelpunt B. Thompson met assist van L. Gregory Millwall 0-1
32' Doelpunt Millwall Doelpunt B. Thompson met assist van L. Gregory Millwall 0-2
46' Wissel Birmingham City Wissel C. Gardner voor M. Kieftenbeld Birmingham City
59' Wissel Birmingham City Wissel L. Jutkiewicz voor I. Vassell Birmingham City
59' Wissel Birmingham City Wissel J. Maghoma voor K. Mrabti Birmingham City
61' Gele kaart Millwall Gele kaart voor B. Marshall Millwall
65' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Cooper Millwall
66' Wissel Millwall Wissel S. Morison voor L. Gregory Millwall
84' Wissel Millwall Wissel J. Meredith voor B. Marshall Millwall
90' Wissel Millwall Wissel S. Hutchinson voor J. Wallace Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Millwall
Opstellingen Birmingham City - Millwall
De opstellingen van Birmingham City en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Millwall zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Birmingham City - Millwall

Birmingham City en Millwall treffen elkaar in de 37e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Brooks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Birmingham City en Millwall in de Championship vond plaats op 28 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Birmingham City. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Birmingham City favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Millwall slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Birmingham City 6
Winst Millwall 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Birmingham City op een 12e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 21e plaats.