Nabeschouwing Blackburn Rovers - Birmingham City (2-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 15 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Birmingham City (2-2)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Blackburn Rovers en Birmingham City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door D. Graham, waarmee Blackburn Rovers met 1-0 de leiding nam. Blackburn Rovers vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Armstrong op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Birmingham City vervolgens op 2-1. Het was C. Gardner die vanaf 11 meter wist te scoren in de 78e minuut.

Na 80 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Adams de 2-2 maakte voor Birmingham City. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen. Na 91 minuten spelen wist Birmingham City via R. Smallwood de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Tony Harrington.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Blackburn Rovers - Birmingham City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Birmingham City Wissel W. Harding voor M. Roberts Birmingham City
18' Wissel Blackburn Rovers Wissel A. Armstrong voor C. Conway Blackburn Rovers
19' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt D. Graham met assist van H. Reed Blackburn Rovers 1-0
46' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt A. Armstrong met assist van B. Dack Blackburn Rovers 2-0
56' Wissel Birmingham City Wissel Jota Peleteiro voor C. Mahoney Birmingham City
56' Wissel Birmingham City Wissel C. Gardner voor M. Kieftenbeld Birmingham City
70' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Brereton voor D. Graham Blackburn Rovers
74' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor C. Adams Birmingham City
78' Penalty Birmingham City Penalty C. Gardner Birmingham City 2-1
80' Doelpunt Birmingham City Doelpunt C. Adams met assist van L. Jutkiewicz Birmingham City 2-2
91' Doelpunt Birmingham City Doelpunt R. Smallwood Birmingham City
92' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor J. Maghoma Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Birmingham City
Opstellingen Blackburn Rovers - Birmingham City
De opstellingen van Blackburn Rovers en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.