Nabeschouwing Blackburn Rovers - Rotherham United (1-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Rotherham United (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Blackburn Rovers en Rotherham United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door M. Smith, waarmee Rotherham United met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Blackburn Rovers het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 81e minuut was het namelijk B. Dack die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Blackburn Rovers - Rotherham United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Blackburn Rovers Wissel R. Nyambe voor H. Reed Blackburn Rovers
61' Wissel Rotherham United Wissel J. Taylor voor J. Newell Rotherham United
70' Wissel Rotherham United Wissel B. Wiles voor Z. Vyner Rotherham United
75' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Smith met assist van R. Williams Rotherham United 0-1
77' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rothwell voor D. Graham Blackburn Rovers
77' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Brereton voor R. Smallwood Blackburn Rovers
79' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Smith Rotherham United
81' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Dack met assist van B. Brereton Blackburn Rovers 1-1
91' Wissel Rotherham United Wissel K. Vassell voor R. Williams Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Rotherham United
Opstellingen Blackburn Rovers - Rotherham United
De opstellingen van Blackburn Rovers en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Rotherham United

Blackburn Rovers en Rotherham United treffen elkaar in de 17e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Rotherham United in de Championship vond plaats op 11 februari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Blackburn Rovers favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Rotherham United slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Blackburn Rovers 4
Winst Rotherham United 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 8e positie staat, terwijl we Rotherham United terugvinden op de 18e plaats.