Nabeschouwing Bolton Wanderers - Brentford (0-1) || Championship

Zaterdag 27 april 2019 - 16:00 uur

In de Championship neemt Bolton Wanderers het zaterdag 27 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Macron Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Brentford (0-1)

Het Championship duel tussen Bolton Wanderers en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 0-1 overwinning voor Brentford.

Wedstrijdstatistieken Bolton Wanderers - Brentford
LIVE Bolton Wanderers - Brentford 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen Bolton Wanderers - Brentford

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Brentford

Bolton Wanderers en Brentford treffen elkaar in de 45e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Harrington en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bolton Wanderers en Brentford elkaar treffen in de Championship.

Resultaat Aantal
Winst Bolton Wanderers 0
Winst Brentford 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 23e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Bolton Wanderers - Brentford Opstelling Bolton Wanderers Opstelling Brentford Live Bolton Wanderers - Brentford Live Bolton Wanderers - Brentford kijken Bolton Wanderers - Brentford kijken Live Bolton Wanderers - Brentford stream Bolton Wanderers - Brentford Fox Sports Nabeschouwing Bolton Wanderers - Brentford Uitslag Bolton Wanderers - Brentford Statistieken Bolton Wanderers - Brentford Championship 2018/2019 Bolton Wanderers - Brentford wedden Bolton Wanderers - Brentford gokken Bolton Wanderers - Brentford Unibet