Nabeschouwing Bolton Wanderers - Reading (1-1) || Championship 2018/2019

Dinsdag 29 januari 2019 - 21:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Bolton Wanderers het dinsdag 29 januari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Reading (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Bolton Wanderers en Reading geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 74 minuten. Nélson Oliveira maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Reading vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Bolton Wanderers het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk J. Hobbs die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bolton Wanderers - Reading 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor C. Noone Bolton Wanderers
53' Gele kaart Reading Gele kaart voor C. Gunter Reading
58' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor A. Taylor Bolton Wanderers
60' Gele kaart Reading Gele kaart voor A. Rinomhota Reading
61' Wissel Reading Wissel G. McCleary voor C. Gunter Reading
63' Gele kaart Reading Gele kaart voor J. Swift Reading
67' Wissel Bolton Wanderers Wissel W. Buckley voor C. Noone Bolton Wanderers
72' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Pritchard voor L. Connell Bolton Wanderers
74' Penalty Reading Penalty Nélson Oliveira Reading 0-1
79' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Magennis voor P. Olkowski Bolton Wanderers
83' Wissel Reading Wissel T. Blackett voor J. Swift Reading
90' Wissel Reading Wissel D. Loader voor Nélson Oliveira Reading
92' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt J. Hobbs met assist van S. Ameobi Bolton Wanderers 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Reading
Opstellingen Bolton Wanderers - Reading
De opstellingen van Bolton Wanderers en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Reading zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Reading

Bolton Wanderers en Reading treffen elkaar in de 29e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Duncan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bolton Wanderers en Reading in de Championship vond plaats op 18 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Reading favoriet. 3 keer wist de ploeg van Bolton Wanderers te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Bolton Wanderers. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bolton Wanderers 1
Winst Reading 3
Gelijkspel 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 23e positie staat, terwijl we Reading terugvinden op de 22e plaats.