Nabeschouwing Bolton Wanderers - Sheffield United (0-3) || Championship 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 25 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Sheffield United (0-3)

Het Championship duel tussen Bolton Wanderers en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sheffield United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van M. Duffy. Sheffield United vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Freeman op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van Sheffield United, waarmee J. Fleck zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Madley, waardoor Sheffield United dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bolton Wanderers - Sheffield United 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Sheffield United Doelpunt M. Duffy met assist van C. Basham Sheffield United 0-1
22' Doelpunt Sheffield United Doelpunt K. Freeman met assist van L. Clarke Sheffield United 0-2
46' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Vela Bolton Wanderers
46' Wissel Sheffield United Wissel D. McGoldrick voor L. Clarke Sheffield United
56' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor W. Buckley Bolton Wanderers
62' Wissel Bolton Wanderers Wissel E. Oztumer voor W. Buckley Bolton Wanderers
62' Wissel Bolton Wanderers Wissel Y. Wildschut voor L. Murphy Bolton Wanderers
69' Wissel Sheffield United Wissel R. Stearman voor M. Duffy Sheffield United
73' Doelpunt Sheffield United Doelpunt J. Fleck met assist van E. Stevens Sheffield United 0-3
81' Wissel Bolton Wanderers Wissel C. Donaldson voor J. Magennis Bolton Wanderers
82' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor K. Freeman Sheffield United
86' Wissel Sheffield United Wissel B. Woodburn voor B. Sharp Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Sheffield United
Opstellingen Bolton Wanderers - Sheffield United
De opstellingen van Bolton Wanderers en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.