Nabeschouwing Brentford - Preston North End (3-0) || Championship 2018/2019

Zondag 5 mei 2019 - 13:30 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Brentford het zondag 5 mei 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford.

Via de Brentford - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Preston North End (3-0)

Het Championship duel tussen Brentford en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 3-0 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door E. Konsa, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. Brentford vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Maupay op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van Brentford, waarmee M. Forss zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter James Linington, waardoor Brentford dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Brentford - Preston North End 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Brentford Wissel M. Odubajo voor J. Jeanvier Brentford
28' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Johnson Preston North End
49' Doelpunt Brentford Doelpunt E. Konsa met assist van Sergi Canós Brentford 1-0
46' Wissel Preston North End Wissel L. Nmecha voor J. Stockley Preston North End
54' Doelpunt Brentford Doelpunt N. Maupay met assist van Sergi Canós Brentford 2-0
61' Wissel Preston North End Wissel L. Moult voor C. Robinson Preston North End
65' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Fisher Preston North End
75' Wissel Preston North End Wissel J. Ginnelly voor S. Maguire Preston North End
79' Wissel Brentford Wissel J. Oksanen voor O. Watkins Brentford
79' Wissel Brentford Wissel M. Forss voor Sergi Canós Brentford
83' Doelpunt Brentford Doelpunt M. Forss met assist van E. Marcondes Brentford 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Preston North End
Opstellingen Brentford - Preston North End
De opstellingen van Brentford en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Preston North End zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Brentford - Preston North End

Brentford en Preston North End treffen elkaar in de 46e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Linington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brentford en Preston North End in de Championship vond plaats op 24 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Preston North End. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Brentford favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Preston North End slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Brentford 4
Winst Preston North End 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brentford op een 12e positie staat, terwijl we Preston North End terugvinden op de 13e plaats.