Nabeschouwing Brentford - Sheffield United (2-3) || Championship 2018/2019

Dinsdag 27 november 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Brentford het dinsdag 27 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford.

Via de Brentford - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Sheffield United (2-3)

Het Championship duel tussen Brentford en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door N. Maupay, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van E. Konsa zorgde ervoor dat Sheffield United op 1-1 kwam te staan in de 10e minuut. In de 15e minuut zette O. Norwood zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sheffield United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten was het J. Fleck die de bal in eigen doel werkte, waardoor Brentford op 2-2 kwam te staan. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Sheffield United dat in de 72e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat L. Clarke de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Steve Martin en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Sheffield United.

LIVE Brentford - Sheffield United 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Brentford Doelpunt N. Maupay met assist van R. Sawyers Brentford 1-0
10' Eigen doelpunt Sheffield United Eigen doelpunt E. Konsa Sheffield United 1-1
15' Doelpunt Sheffield United Doelpunt O. Norwood met assist van K. Freeman Sheffield United 1-2
17' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor C. Basham Sheffield United
53' Wissel Brentford Wissel E. Marcondes voor Sergi Canós Brentford
60' Wissel Sheffield United Wissel L. Clarke voor D. McGoldrick Sheffield United
65' Eigen doelpunt Brentford Eigen doelpunt J. Fleck Brentford 2-2
67' Wissel Sheffield United Wissel P. Coutts voor J. Lundstram Sheffield United
69' Gele kaart Brentford Gele kaart voor J. McEachran Brentford
72' Doelpunt Sheffield United Doelpunt L. Clarke met assist van C. Washington Sheffield United 2-3
77' Wissel Brentford Wissel M. Odubajo voor L. MacLeod Brentford
77' Wissel Brentford Wissel J. Dasilva voor J. McEachran Brentford
77' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor C. Washington Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Sheffield United
Opstellingen Brentford - Sheffield United
De opstellingen van Brentford en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.