Nabeschouwing Bristol City - Middlesbrough (0-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Bristol City het zaterdag 18 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Middlesbrough (0-2)

Het Championship duel tussen Bristol City en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 0-2 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door M. Braithwaite, waarmee Middlesbrough met 0-1 de leiding nam. Middlesbrough vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Assombalonga op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Middlesbrough.

LIVE Bristol City - Middlesbrough 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt M. Braithwaite Middlesbrough 0-1
28' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor D. Fry Middlesbrough
32' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt B. Assombalonga met assist van S. Downing Middlesbrough 0-2
50' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor G. Friend Middlesbrough
69' Wissel Bristol City Wissel M. Taylor voor K. Smith Bristol City
77' Wissel Bristol City Wissel C. ODowda voor J. Paterson Bristol City
77' Wissel Bristol City Wissel J. Dasilva voor J. Hunt Bristol City
84' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor M. Taylor Bristol City
87' Wissel Middlesbrough Wissel M. Tavernier voor M. Braithwaite Middlesbrough
89' Wissel Middlesbrough Wissel A. Fletcher voor B. Assombalonga Middlesbrough
93' Wissel Middlesbrough Wissel P. McNair voor S. Downing Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Middlesbrough
Opstellingen Bristol City - Middlesbrough
De opstellingen van Bristol City en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol City - Middlesbrough

Bristol City en Middlesbrough treffen elkaar in de 3e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en Middlesbrough in de Championship vond plaats op 14 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Bristol City favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Middlesbrough slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bristol City 7
Winst Middlesbrough 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol City op een 14e positie staat, terwijl we Middlesbrough terugvinden op de 1e plaats.