Nabeschouwing Bristol City - Norwich City (2-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 18:30 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Bristol City het zaterdag 15 december 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Norwich City (2-2)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Bristol City en Norwich City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door M. Stiepermann, waarmee Norwich City met 0-1 de leiding nam. Bristol City kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Diedhiou, die daarmee de stand op 1-1 zette. G. Hanley dacht na 60 minuten te scoren voor Bristol City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Roger East, waardoor dankzij een 2-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bristol City - Norwich City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Norwich City
39' Doelpunt Norwich City Doelpunt M. Stiepermann met assist van T. Pukki Norwich City 0-1
41' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor A. Tettey Norwich City
45' Doelpunt Bristol City Doelpunt F. Diedhiou met assist van A. Weimann Bristol City 1-1
60' Doelpunt Bristol City Doelpunt G. Hanley met assist van C. Zimmermann Bristol City
60' Wissel Norwich City Wissel G. Hanley voor C. Zimmermann Norwich City
71' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor E. Buendía Norwich City
77' Wissel Norwich City Wissel O. Hernández voor T. Cantwell Norwich City
78' Doelpunt Norwich City Doelpunt M. Aarons met assist van O. Hernández Norwich City 2-2
82' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor B. Godfrey Norwich City
82' Wissel Bristol City Wissel M. Watkins voor A. Weimann Bristol City
83' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor M. Watkins Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Norwich City
Opstellingen Bristol City - Norwich City
De opstellingen van Bristol City en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol City - Norwich City

Bristol City en Norwich City treffen elkaar in de 22e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Roger East en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en Norwich City in de Championship vond plaats op 13 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Norwich City. Op basis van de afgelopen 10 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bristol City als Norwich City wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Bristol City 4
Winst Norwich City 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol City op een 13e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 1e plaats.