Nabeschouwing Bristol City - Sheffield United (1-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Bristol City het zaterdag 15 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Sheffield United (1-0)

Het Championship duel tussen Bristol City en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door M. Watkins, waarmee Bristol City met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Brooks, waardoor Bristol City de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Bristol City - Sheffield United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. Norwood Sheffield United
30' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor B. Sharp Sheffield United
40' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor L. Kelly Bristol City
62' Wissel Bristol City Wissel M. Watkins voor J. Dasilva Bristol City
62' Wissel Bristol City Wissel C. ODowda voor N. Eliasson Bristol City
68' Wissel Sheffield United Wissel M. Johnson voor B. Sharp Sheffield United
68' Wissel Sheffield United Wissel C. Washington voor M. Duffy Sheffield United
72' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor D. McGoldrick Sheffield United
80' Wissel Bristol City Wissel M. Taylor voor F. Diedhiou Bristol City
81' Doelpunt Bristol City Doelpunt M. Watkins met assist van C. ODowda Bristol City 1-0
83' Wissel Sheffield United Wissel L. Clarke voor J. Lundstram Sheffield United
91' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. OConnell Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Sheffield United
Opstellingen Bristol City - Sheffield United
De opstellingen van Bristol City en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol City - Sheffield United

Bristol City en Sheffield United treffen elkaar in de 7e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Brooks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en Sheffield United in de Championship vond plaats op 6 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield United. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Sheffield United favoriet. 6 keer wist de ploeg van Bristol City te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Bristol City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bristol City 3
Winst Sheffield United 6
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol City op een 7e positie staat, terwijl we Sheffield United terugvinden op de 3e plaats.