Nabeschouwing Derby County - Reading (2-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 19 januari 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Derby County het zaterdag 19 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Reading (2-1)

Het Championship duel tussen Derby County en Reading is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 2-1 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Derby County kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van D. Holmes. Derby County vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Wilson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut wist Reading de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Aluko. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Reading kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Woolmer, waardoor Derby County dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Derby County - Reading 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Derby County Doelpunt D. Holmes met assist van H. Wilson Derby County 1-0
40' Doelpunt Derby County Doelpunt H. Wilson met assist van M. Waghorn Derby County 2-0
46' Wissel Reading Wissel S. Aluko voor L. Baker Reading
63' Wissel Reading Wissel D. Loader voor J. Böðvarsson Reading
65' Gele kaart Reading Gele kaart voor O. Ejaria Reading
66' Doelpunt Reading Doelpunt S. Aluko met assist van O. Ejaria Reading 2-1
69' Gele kaart Derby County Gele kaart voor S. Malone Derby County
73' Wissel Reading Wissel G. McCleary voor M. Barrow Reading
80' Wissel Derby County Wissel M. Bennett voor J. Marriott Derby County
81' Gele kaart Derby County Gele kaart voor D. Holmes Derby County
87' Wissel Derby County Wissel D. Nugent voor D. Holmes Derby County
91' Wissel Derby County Wissel G. Evans voor H. Wilson Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Reading
Opstellingen Derby County - Reading
De opstellingen van Derby County en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Reading zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.