Nabeschouwing Derby County - Sheffield Wednesday (1-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 9 maart 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Derby County het zaterdag 9 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Sheffield Wednesday (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Derby County en Sheffield Wednesday geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door B. Johnson, waarmee Derby County met 1-0 de leiding nam. Sheffield Wednesday kwam na 57 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Iorfa, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Derby County - Sheffield Wednesday 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Derby County Doelpunt B. Johnson Derby County 1-0
27' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor A. Reach Sheffield Wednesday
35' Wissel Derby County Wissel F. Jozefzoon voor M. Bennett Derby County
43' Gele kaart Derby County Gele kaart voor J. Bogle Derby County
46' Gele kaart Derby County Gele kaart voor D. Holmes Derby County
52' Wissel Sheffield Wednesday Wissel A. Nuhiu voor S. Fletcher Sheffield Wednesday
57' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt D. Iorfa met assist van B. Bannan Sheffield Wednesday 1-1
62' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Winnall voor G. Boyd Sheffield Wednesday
68' Wissel Derby County Wissel J. Marriott voor M. Waghorn Derby County
72' Wissel Derby County Wissel D. Nugent voor H. Wilson Derby County
91' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor L. Palmer Sheffield Wednesday
93' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor S. Winnall Sheffield Wednesday
94' Wissel Sheffield Wednesday Wissel M. Fox voor R. Aarons Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Sheffield Wednesday
Opstellingen Derby County - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Derby County en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.