Nabeschouwing Hull City - Blackburn Rovers (0-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 16:00 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Hull City het zaterdag 18 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Blackburn Rovers (0-1)

Het Championship duel tussen Hull City en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 0-1 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door B. Dack, waarmee Blackburn Rovers met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Blackburn Rovers dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Blackburn Rovers.

Wedstrijdstatistieken Hull City - Blackburn Rovers
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
10
16
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
64
58
Gevaarlijke aanvallen
44
39
Passes
391
335
Overtredingen
12
13
Buitenspel
2
1
Corners
5
1
Wissels
2
3
LIVE Hull City - Blackburn Rovers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Wissel Hull City Wissel Jon Toral voor S. Kingsley Hull City
43' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Dack met assist van E. Bennett Blackburn Rovers 0-1
47' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor C. Evans Blackburn Rovers
52' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor D. Lenihan Blackburn Rovers
59' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Graham voor B. Dack Blackburn Rovers
60' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor R. Nyambe Blackburn Rovers
67' Wissel Blackburn Rovers Wissel L. Travis voor K. Palmer Blackburn Rovers
68' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Evandro Hull City
72' Wissel Hull City Wissel N. Dicko voor F. Campbell Hull City
78' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rothwell voor A. Armstrong Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Blackburn Rovers
Opstellingen Hull City - Blackburn Rovers
De opstellingen van Hull City en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Nigel Adkins
Formatie 4-2-3-1
Coach Tony Mowbray
Basiselftal Blackburn Rovers
# Speler Pos.
1 David Raya Martin K
2 Ryan Nyambe V
26 Darragh Lenihan V
14 Charlie Mulgrew V
17 Amari'i Bell M
6 Richard Smallwood M
29 Corry Evans M
31 Elliott Bennett M
23 Bradley Dack M
45 Kasey Palmer M
7 Adam Armstrong A
Wissels Blackburn Rovers
# Speler Pos.
13 Jayson Leutwiler K
25 Paul Downing V
27 Lewis Travis V
8 Joe Rothwell M
32 Craig Conway M
9 Dominic Samuel A
10 Danny Graham A
Voorbeschouwing Hull City - Blackburn Rovers

Hull City en Blackburn Rovers treffen elkaar in de 3e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Coote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Blackburn Rovers in de Championship vond plaats op 13 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hull City. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Hull City favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Blackburn Rovers slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hull City 2
Winst Blackburn Rovers 1
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 21e positie staat, terwijl we Blackburn Rovers terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hull City - Blackburn Rovers Opstelling Hull City Opstelling Blackburn Rovers Live Hull City - Blackburn Rovers Live Hull City - Blackburn Rovers kijken Hull City - Blackburn Rovers kijken Live Hull City - Blackburn Rovers stream Hull City - Blackburn Rovers Fox Sports Nabeschouwing Hull City - Blackburn Rovers Uitslag Hull City - Blackburn Rovers Statistieken Hull City - Blackburn Rovers Championship 2018/2019 Hull City - Blackburn Rovers wedden Hull City - Blackburn Rovers gokken Hull City - Blackburn Rovers Unibet