Nabeschouwing Hull City - Brentford (2-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Hull City het zaterdag 15 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Brentford (2-0)

Het Championship duel tussen Hull City en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door F. Campbell, waarmee Hull City met 1-0 de leiding nam. Hull City vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Campbell op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Hull City.

LIVE Hull City - Brentford 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Hull City Doelpunt F. Campbell met assist van K. Grosicki Hull City 1-0
21' Doelpunt Hull City Doelpunt F. Campbell Hull City 2-0
56' Gele kaart Brentford Gele kaart voor J. Jeanvier Brentford
62' Wissel Brentford Wissel Sergi Canós voor K. Mokotjo Brentford
62' Wissel Brentford Wissel M. Odubajo voor H. Dalsgaard Brentford
74' Wissel Hull City Wissel K. Stewart voor K. Grosicki Hull City
76' Wissel Brentford Wissel J. Dasilva voor N. Yennaris Brentford
80' Wissel Hull City Wissel W. Keane voor F. Campbell Hull City
89' Wissel Hull City Wissel B. Fleming voor D. Batty Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Brentford
Opstellingen Hull City - Brentford
De opstellingen van Hull City en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Brentford zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hull City - Brentford

Hull City en Brentford treffen elkaar in de 22e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Davies en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Brentford in de Championship vond plaats op 6 mei 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Hull City favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Brentford slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hull City 3
Winst Brentford 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 19e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 18e plaats.