Nabeschouwing Hull City - Norwich City (0-0) || Championship

Dinsdag 27 november 2018 - 20:45 uur

In de Championship neemt Hull City het dinsdag 27 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Norwich City (0-0)

In de Championship heeft de wedstrijd tussen Hull City en Norwich City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Norwich City, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Geoff Eltringham niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hull City - Norwich City
Balbezit
33%
67%
Schoten totaal
14
19
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
101
156
Gevaarlijke aanvallen
41
45
Passes
317
644
Overtredingen
9
8
Buitenspel
1
0
Corners
4
7
Wissels
0
3
LIVE Hull City - Norwich City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
73' Wissel Norwich City Wissel M. Vrančić voor T. Trybull Norwich City
76' Wissel Norwich City Wissel T. Cantwell voor O. Hernández Norwich City
86' Wissel Norwich City Wissel D. Srbeny voor M. Stiepermann Norwich City
Opstellingen Hull City - Norwich City
De opstellingen van Hull City en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach
Basiselftal Hull City
# Speler Pos.
1 David Marshall K
35 Tommy Elphick V
5 Reece Burke V
2 Eric Lichaj V
17 Todd Kane M
20 Jarrod Bowen M
22 Markus Henriksen M
6 Kevin Linford Stewart M
14 Kamil Grosicki M
16 Jackson Irvine M
29 Chris Martin A
Wissels Hull City
# Speler Pos.
12 George Long K
4 Jordy de Wijs V
3 Ondřej Mazuch V
21 Brandon Fleming V
28 Max Sheaf M
27 Robbie McKenzie M
19 Will Keane A
Formatie 4-2-3-1
Coach
Wissels Norwich City
# Speler Pos.
33 Michael McGovern K
36 Todd Cantwell M
4 Ben Godfrey M
7 Ben Marshall M
8 Mario Vrančić M
32 Dennis Srbeny A
11 Jordan Rhodes A
Voorbeschouwing Hull City - Norwich City

Hull City en Norwich City treffen elkaar in de 19e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hull City en Norwich City elkaar treffen in de Championship.

Resultaat Aantal
Winst Hull City 0
Winst Norwich City 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 23e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Hull City - Norwich City Opstelling Hull City Opstelling Norwich City Live Hull City - Norwich City Live Hull City - Norwich City kijken Hull City - Norwich City kijken Live Hull City - Norwich City stream Hull City - Norwich City Fox Sports Nabeschouwing Hull City - Norwich City Uitslag Hull City - Norwich City Statistieken Hull City - Norwich City Championship 2018/2019 Hull City - Norwich City wedden Hull City - Norwich City gokken Hull City - Norwich City Unibet