Nabeschouwing Ipswich Town - Leeds United (3-2) || Championship 2018/2019

Zondag 5 mei 2019 - 13:30 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Ipswich Town het zondag 5 mei 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Leeds United (3-2)

Het Championship duel tussen Ipswich Town en Leeds United is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 3-2 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door F. Downes, waarmee Ipswich Town met 1-0 de leiding nam. Leeds United kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Klich, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette A. Dozzell zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ipswich Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Dallas de 2-2 maakte voor Leeds United. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. In de 79e minuut werd L. Chambers van Ipswich Town met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Leeds United met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 81 minuten was het K. Roofe van Leeds United de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 2-1 bleef. Het lukte Ipswich Town in de 90e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was C. Quaner die de 3-2 wist te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gavin Ward bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Ipswich Town.

Wedstrijdstatistieken Ipswich Town - Leeds United
Goals
3
2
Balbezit
34%
66%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
6
27
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
106
129
Gevaarlijke aanvallen
20
70
Passes
326
592
Overtredingen
11
11
Buitenspel
1
3
Corners
2
11
Wissels
2
1
LIVE Ipswich Town - Leeds United 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Kiko Casilla Leeds United
30' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt F. Downes Ipswich Town 1-0
45' Doelpunt Leeds United Doelpunt M. Klich met assist van L. Ayling Leeds United 1-1
47' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt A. Dozzell met assist van C. Quaner Ipswich Town 2-1
61' Wissel Leeds United Wissel J. Clarke voor A. Forshaw Leeds United
62' Wissel Ipswich Town Wissel K. Jackson voor F. Downes Ipswich Town
74' Wissel Ipswich Town Wissel C. Elder voor A. Dozzell Ipswich Town
75' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor K. Jackson Ipswich Town
76' Doelpunt Leeds United Doelpunt S. Dallas Leeds United 2-2
79' Rode kaart Ipswich Town Rode kaart voor L. Chambers Ipswich Town
81' Penalty gemist Leeds United Penalty gemist K. Roofe Leeds United
84' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor A. Nsiala Ipswich Town
90' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt C. Quaner Ipswich Town 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Leeds United
Opstellingen Ipswich Town - Leeds United
De opstellingen van Ipswich Town en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Leeds United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Basiselftal Ipswich Town
# Speler Pos.
33 Bartosz Bialkowski K
41 James Bree V
4 Luke Chambers V
22 Aristote Nsiala V
30 Myles Kenlock V
21 Flynn Downes M
8 Cole Skuse M
6 Trevoh Chalobah M
23 Andre Dozzell M
31 Alan Judge M
45 Collin Quaner A
Wissels Ipswich Town
# Speler Pos.
48 Kai Brown Wissel
1 Dean Gerken K
27 Josh Emmanuel V
25 Callum Elder V
58 M
9 Kayden Jackson A
10 Ellis Harrison A
Formatie 4-1-4-1
Wissels Leeds United
# Speler Pos.
1 Bailey Peacock-Farrell K
28 Gaetano Berardi V
53 Robbie Gotts V
46 Jamie Shackleton M
47 Jack Clarke A
39 Ryan Edmondson A
Voorbeschouwing Ipswich Town - Leeds United

Ipswich Town en Leeds United treffen elkaar in de 46e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Ward en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ipswich Town en Leeds United in de Championship vond plaats op 24 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leeds United. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Ipswich Town favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Leeds United slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ipswich Town 9
Winst Leeds United 7
Gelijkspel 5
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ipswich Town op een 24e positie staat, terwijl we Leeds United terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ipswich Town - Leeds United Opstelling Ipswich Town Opstelling Leeds United Live Ipswich Town - Leeds United Live Ipswich Town - Leeds United kijken Ipswich Town - Leeds United kijken Live Ipswich Town - Leeds United stream Ipswich Town - Leeds United Fox Sports Nabeschouwing Ipswich Town - Leeds United Uitslag Ipswich Town - Leeds United Statistieken Ipswich Town - Leeds United Championship 2018/2019 Ipswich Town - Leeds United wedden Ipswich Town - Leeds United gokken Ipswich Town - Leeds United Unibet