Nabeschouwing Ipswich Town - Nottingham Forest (1-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Ipswich Town het zaterdag 16 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Nottingham Forest (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Ipswich Town en Nottingham Forest geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ipswich Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van C. Quaner. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Nolan zorgde ervoor dat Nottingham Forest op 1-1 kwam te staan in de 31e minuut.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Ipswich Town - Nottingham Forest 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt C. Quaner met assist van G. Edwards Ipswich Town 1-0
31' Eigen doelpunt Nottingham Forest Eigen doelpunt J. Nolan Nottingham Forest 1-1
41' Wissel Ipswich Town Wissel T. Chalobah voor C. Skuse Ipswich Town
59' Wissel Ipswich Town Wissel K. Jackson voor C. Quaner Ipswich Town
64' Wissel Nottingham Forest Wissel João Carvalho voor R. Yates Nottingham Forest
64' Wissel Nottingham Forest Wissel M. Cash voor B. Osborn Nottingham Forest
77' Wissel Nottingham Forest Wissel K. Ansarifard voor Pelé Nottingham Forest
84' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Colback Nottingham Forest
94' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor Y. Benalouane Nottingham Forest
94' Wissel Ipswich Town Wissel A. Nsiala voor T. Bishop Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Nottingham Forest
Opstellingen Ipswich Town - Nottingham Forest
De opstellingen van Ipswich Town en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ipswich Town - Nottingham Forest

Ipswich Town en Nottingham Forest treffen elkaar in de 38e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Keith Stroud en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ipswich Town en Nottingham Forest in de Championship vond plaats op 1 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nottingham Forest. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Nottingham Forest favoriet. 10 keer wist de ploeg van Ipswich Town te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Ipswich Town. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ipswich Town 5
Winst Nottingham Forest 10
Gelijkspel 6
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ipswich Town op een 24e positie staat, terwijl we Nottingham Forest terugvinden op de 10e plaats.