Nabeschouwing Middlesbrough - Reading (2-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 27 april 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Middlesbrough het zaterdag 27 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Reading (2-1)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Reading is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 2-1 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door D. Loader, waarmee Reading met 0-1 de leiding nam. Middlesbrough kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Wing, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Middlesbrough vervolgens op 2-1. Het was B. Assombalonga die vanaf 11 meter wist te scoren in de 39e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Brooks, waardoor Middlesbrough dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Middlesbrough - Reading 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Reading Doelpunt D. Loader met assist van C. Gunter Reading 0-1
31' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt L. Wing Middlesbrough 1-1
39' Penalty Middlesbrough Penalty B. Assombalonga Middlesbrough 2-1
55' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor J. Howson Middlesbrough
63' Wissel Reading Wissel C. Harriott voor S. Baldock Reading
66' Gele kaart Reading Gele kaart voor C. Harriott Reading
68' Wissel Middlesbrough Wissel A. Clayton voor M. Bešić Middlesbrough
74' Wissel Reading Wissel M. Olise voor C. Gunter Reading
74' Wissel Reading Wissel J. Barrett voor G. McCleary Reading
81' Wissel Middlesbrough Wissel M. Tavernier voor A. Fletcher Middlesbrough
86' Wissel Middlesbrough Wissel J. Hugill voor B. Assombalonga Middlesbrough
90' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor G. Saville Middlesbrough
95' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor J. Hugill Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Reading
Opstellingen Middlesbrough - Reading
De opstellingen van Middlesbrough en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Reading zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Middlesbrough - Reading

Middlesbrough en Reading treffen elkaar in de 45e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Brooks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Reading in de Championship vond plaats op 22 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Middlesbrough favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Reading slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Middlesbrough 7
Winst Reading 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 7e positie staat, terwijl we Reading terugvinden op de 20e plaats.