Nabeschouwing Middlesbrough - Rotherham United (0-0) || Championship 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 20:45 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Middlesbrough het dinsdag 23 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Rotherham United (0-0)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Middlesbrough en Rotherham United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Middlesbrough en Rotherham United gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Middlesbrough, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Darren Bond niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Middlesbrough - Rotherham United
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
19
8
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
139
81
Gevaarlijke aanvallen
93
37
Passes
450
248
Overtredingen
6
11
Buitenspel
4
0
Corners
13
7
Wissels
3
3
LIVE Middlesbrough - Rotherham United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
48' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor W. Vaulks Rotherham United
61' Wissel Rotherham United Wissel B. Wiles voor R. Williams Rotherham United
72' Wissel Middlesbrough Wissel S. McQueen voor P. McNair Middlesbrough
72' Wissel Middlesbrough Wissel R. Gestede voor M. Braithwaite Middlesbrough
82' Wissel Rotherham United Wissel A. Forde voor K. Vassell Rotherham United
83' Wissel Middlesbrough Wissel J. Hugill voor B. Assombalonga Middlesbrough
95' Wissel Rotherham United Wissel J. Proctor voor M. Smith Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Rotherham United
Opstellingen Middlesbrough - Rotherham United
De opstellingen van Middlesbrough en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 3-5-1-1
Wissels Middlesbrough
# Speler Pos.
1 Dimitrios Konstantopoulos K
6 Danny Batth V
20 Dael Fry V
14 Sam McQueen M
22 George Saville M
39 Rudy Gestede A
11 Jordan Hugill A
Formatie 4-1-4-1
Basiselftal Rotherham United
# Speler Pos.
1 Marek Rodák K
2 Zak Vyner V
5 Oluwasemilogo Adesewo Ibidapo Ajayi V
15 Clark Robertson V
3 Joe Mattock V
4 Will Vaulks M
23 Ryan Williams M
13 Richard Towell M
17 Ryan Manning M
19 Kyle Vassell A
24 Michael Smith A
Wissels Rotherham United
# Speler Pos.
12 Lewis Price K
6 Richard Wood V
7 Anthony Forde M
22 Joe Newell M
25 Ben Wiles M
8 Matt Palmer M
9 Jamie Proctor A
Voorbeschouwing Middlesbrough - Rotherham United

Middlesbrough en Rotherham United treffen elkaar in de 14e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Bond en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Rotherham United in de Championship vond plaats op 8 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rotherham United. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Middlesbrough favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Rotherham United slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Middlesbrough 3
Winst Rotherham United 1
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 1e positie staat, terwijl we Rotherham United terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Middlesbrough - Rotherham United Opstelling Middlesbrough Opstelling Rotherham United Live Middlesbrough - Rotherham United Live Middlesbrough - Rotherham United kijken Middlesbrough - Rotherham United kijken Live Middlesbrough - Rotherham United stream Middlesbrough - Rotherham United Fox Sports Nabeschouwing Middlesbrough - Rotherham United Uitslag Middlesbrough - Rotherham United Statistieken Middlesbrough - Rotherham United Championship 2018/2019 Middlesbrough - Rotherham United wedden Middlesbrough - Rotherham United gokken Middlesbrough - Rotherham United Unibet