Nabeschouwing Middlesbrough - Swansea City (0-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 16:00 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Middlesbrough het zaterdag 22 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Swansea City (0-0)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Middlesbrough en Swansea City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Middlesbrough en Swansea City gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Middlesbrough, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Simon Hooper niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Middlesbrough - Swansea City
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
16
5
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
106
96
Gevaarlijke aanvallen
51
29
Passes
352
514
Overtredingen
13
11
Buitenspel
5
1
Corners
10
3
Wissels
3
3
LIVE Middlesbrough - Swansea City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor G. Saville Middlesbrough
46' Wissel Swansea City Wissel T. Carroll voor G. Byers Swansea City
59' Wissel Middlesbrough Wissel M. Bešić voor G. Saville Middlesbrough
61' Wissel Swansea City Wissel D. James voor W. Routledge Swansea City
69' Wissel Middlesbrough Wissel J. Hugill voor B. Assombalonga Middlesbrough
71' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor A. Clayton Middlesbrough
73' Wissel Middlesbrough Wissel S. McQueen voor S. Downing Middlesbrough
78' Wissel Swansea City Wissel N. Dyer voor B. McKay Swansea City
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Swansea City
Opstellingen Middlesbrough - Swansea City
De opstellingen van Middlesbrough en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Swansea City zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels Middlesbrough
# Speler Pos.
1 Dimitrios Konstantopoulos K
20 Dael Fry V
6 Danny Batth V
17 Paddy McNair M
14 Sam McQueen M
37 Muhamed Bešić M
11 Jordan Hugill A
Formatie 4-2-2-2
Basiselftal Swansea City
# Speler Pos.
25 Erwin Mulder K
5 Mike van der Hoorn V
22 Joe Rodon V
3 Martin Olsson V
26 Kyle Naughton V
23 Connor Roberts M
21 Matt Grimes M
15 Wayne Routledge M
19 Barry McKay M
28 George Byers M
9 Oliver McBurnie A
Wissels Swansea City
# Speler Pos.
1 Kristoffer Nordfeldt K
17 Cameron Carter-Vickers V
14 Tom Carroll M
30 Yan Dhanda M
27 Jay Fulton M
12 Nathan Dyer M
20 Daniel James A
Voorbeschouwing Middlesbrough - Swansea City

Middlesbrough en Swansea City treffen elkaar in de 9e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Swansea City in de Championship vond plaats op 12 februari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Swansea City. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Swansea City favoriet. 2 keer wist de ploeg van Middlesbrough te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Middlesbrough. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Middlesbrough 1
Winst Swansea City 2
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 2e positie staat, terwijl we Swansea City terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Middlesbrough - Swansea City Opstelling Middlesbrough Opstelling Swansea City Live Middlesbrough - Swansea City Live Middlesbrough - Swansea City kijken Middlesbrough - Swansea City kijken Live Middlesbrough - Swansea City stream Middlesbrough - Swansea City Fox Sports Nabeschouwing Middlesbrough - Swansea City Uitslag Middlesbrough - Swansea City Statistieken Middlesbrough - Swansea City Championship 2018/2019 Middlesbrough - Swansea City wedden Middlesbrough - Swansea City gokken Middlesbrough - Swansea City Unibet