Nabeschouwing Middlesbrough - Wigan Athletic (2-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Middlesbrough het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Wigan Athletic (2-0)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 2-0 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 38 minuten. J. Hugill maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Middlesbrough vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Middlesbrough vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Hugill op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Middlesbrough.

LIVE Middlesbrough - Wigan Athletic 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Penalty Middlesbrough Penalty J. Hugill Middlesbrough 1-0
44' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt J. Hugill Middlesbrough 2-0
60' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor N. Byrne Wigan Athletic
61' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor A. Flint Middlesbrough
69' Wissel Middlesbrough Wissel B. Assombalonga voor J. Hugill Middlesbrough
74' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Vaughan voor N. Powell Wigan Athletic
75' Wissel Wigan Athletic Wissel C. McManaman voor J. Windass Wigan Athletic
76' Wissel Middlesbrough Wissel L. Wing voor M. Braithwaite Middlesbrough
83' Wissel Wigan Athletic Wissel K. Naismith voor G. Roberts Wigan Athletic
84' Wissel Middlesbrough Wissel G. Saville voor M. Bešić Middlesbrough
87' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Vaughan Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Wigan Athletic
Opstellingen Middlesbrough - Wigan Athletic
De opstellingen van Middlesbrough en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Middlesbrough - Wigan Athletic

Middlesbrough en Wigan Athletic treffen elkaar in de 17e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren England en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Wigan Athletic in de Championship vond plaats op 3 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Middlesbrough favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Wigan Athletic slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Middlesbrough 1
Winst Wigan Athletic 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 4e positie staat, terwijl we Wigan Athletic terugvinden op de 16e plaats.