Nabeschouwing Millwall - Birmingham City (0-2) || Championship 2018/2019

Woensdag 28 november 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Millwall het woensdag 28 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Birmingham City (0-2)

Het Championship duel tussen Millwall en Birmingham City is onder leiding van scheidsrechter Scott Duncan geëindigd in een 0-2 overwinning voor Birmingham City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Meredith zette Birmingham City op een 0-1 voorsprong in de 11e minuut van de wedstrijd. In de 30e minuut kreeg R. Leonard van Millwall voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Millwall de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Birmingham City via een goal van M. Morrison in de 76e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Birmingham City.

LIVE Millwall - Birmingham City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Eigen doelpunt Birmingham City Eigen doelpunt J. Meredith Birmingham City 0-1
22' Gele kaart Millwall Gele kaart voor R. Leonard Millwall
30' Tweede gele kaart Millwall Tweede gele kaart voor R. Leonard Millwall
31' Wissel Millwall Wissel R. Tunnicliffe voor S. Ferguson Millwall
59' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor G. Gardner Birmingham City
68' Wissel Birmingham City Wissel W. Harding voor C. Mahoney Birmingham City
74' Wissel Millwall Wissel M. Wallace voor S. Hutchinson Millwall
76' Doelpunt Birmingham City Doelpunt M. Morrison Birmingham City 0-2
78' Wissel Birmingham City Wissel C. Gardner voor M. Kieftenbeld Birmingham City
79' Wissel Millwall Wissel A. OBrien voor L. Gregory Millwall
90' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor C. Gardner Birmingham City
93' Gele kaart Millwall Gele kaart voor M. Romeo Millwall
94' Wissel Birmingham City Wissel O. Bogle voor J. Maghoma Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Birmingham City
Opstellingen Millwall - Birmingham City
De opstellingen van Millwall en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.