Nabeschouwing Millwall - Blackburn Rovers (0-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 12 januari 2019 - 18:30 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Millwall het zaterdag 12 januari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Blackburn Rovers (0-2)

Het Championship duel tussen Millwall en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 0-2 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door J. Nuttall, waarmee Blackburn Rovers met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Blackburn Rovers opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het A. Armstrong die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Blackburn Rovers.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Blackburn Rovers.

Wedstrijdstatistieken Millwall - Blackburn Rovers
Balbezit
49%
51%
Schoten totaal
7
5
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
121
95
Gevaarlijke aanvallen
76
42
Passes
358
383
Overtredingen
14
13
Buitenspel
3
1
Corners
2
1
Wissels
3
3
LIVE Millwall - Blackburn Rovers 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Wissel Millwall Wissel S. Morison voor T. Elliott Millwall
46' Wissel Blackburn Rovers Wissel R. Nyambe voor C. Evans Blackburn Rovers
64' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Graham voor C. Conway Blackburn Rovers
69' Wissel Millwall Wissel L. Gregory voor A. OBrien Millwall
74' Wissel Blackburn Rovers Wissel A. Armstrong voor B. Dack Blackburn Rovers
86' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt J. Nuttall Blackburn Rovers 0-1
87' Wissel Millwall Wissel S. Williams voor J. Meredith Millwall
88' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt A. Armstrong met assist van E. Bennett Blackburn Rovers 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Blackburn Rovers
Opstellingen Millwall - Blackburn Rovers
De opstellingen van Millwall en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Neil Harris
Wissels Millwall
# Speler Pos.
16 David Edward Martin K
25 Murray Wallace V
15 Alex Pearce V
6 Shaun Williams M
8 Ben Thompson M
20 Steve Morison A
9 Lee Gregory A
Formatie 4-2-3-1
Coach Tony Mowbray
Basiselftal Blackburn Rovers
# Speler Pos.
1 David Raya Martin K
26 Darragh Lenihan V
17 Amari'i Bell V
27 Lewis Travis V
31 Elliott Bennett M
5 Jack Rodwell M
29 Corry Evans M
4 Harrison Reed M
23 Bradley Dack M
32 Craig Conway M
24 Joseph Nuttall A
Wissels Blackburn Rovers
# Speler Pos.
13 Jayson Leutwiler K
2 Ryan Nyambe V
7 Adam Armstrong M
8 Joe Rothwell M
19 Ben Brereton A
34 Daniel Butterworth A
10 Danny Graham A
Voorbeschouwing Millwall - Blackburn Rovers

Millwall en Blackburn Rovers treffen elkaar in de 27e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Jones en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Blackburn Rovers in de Championship vond plaats op 11 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Blackburn Rovers favoriet. 3 keer wist de ploeg van Millwall te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Millwall. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Millwall 1
Winst Blackburn Rovers 3
Gelijkspel 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 19e positie staat, terwijl we Blackburn Rovers terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Millwall - Blackburn Rovers Opstelling Millwall Opstelling Blackburn Rovers Live Millwall - Blackburn Rovers Live Millwall - Blackburn Rovers kijken Millwall - Blackburn Rovers kijken Live Millwall - Blackburn Rovers stream Millwall - Blackburn Rovers Fox Sports Nabeschouwing Millwall - Blackburn Rovers Uitslag Millwall - Blackburn Rovers Statistieken Millwall - Blackburn Rovers Championship 2018/2019 Millwall - Blackburn Rovers wedden Millwall - Blackburn Rovers gokken Millwall - Blackburn Rovers Unibet