Nabeschouwing Millwall - Middlesbrough (2-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Millwall het zaterdag 4 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Middlesbrough (2-2)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Millwall en Middlesbrough geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. OBrien, waarmee Millwall met 1-0 de leiding nam. Millwall vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Gregory op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Middlesbrough de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Braithwaite.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Middlesbrough nadat A. Fletcher in de 97e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Millwall - Middlesbrough 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Millwall Doelpunt A. OBrien met assist van L. Gregory Millwall 1-0
28' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor A. Clayton Middlesbrough
37' Doelpunt Millwall Doelpunt L. Gregory Millwall 2-0
56' Wissel Middlesbrough Wissel L. Wing voor G. Leadbitter Middlesbrough
56' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor L. Wing Middlesbrough
59' Wissel Middlesbrough Wissel M. Tavernier voor A. Clayton Middlesbrough
63' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Wallace Millwall
74' Wissel Middlesbrough Wissel A. Fletcher voor S. Downing Middlesbrough
81' Wissel Millwall Wissel T. Elliott voor L. Gregory Millwall
86' Wissel Millwall Wissel J. Skalák voor A. OBrien Millwall
87' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt M. Braithwaite met assist van M. Tavernier Middlesbrough 2-1
90' Wissel Millwall Wissel M. Wallace voor S. Morison Millwall
94' Gele kaart Millwall Gele kaart voor M. Romeo Millwall
94' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Hutchinson Millwall
97' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt A. Fletcher Middlesbrough 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Middlesbrough
Opstellingen Millwall - Middlesbrough
De opstellingen van Millwall en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.