Nabeschouwing Millwall - West Bromwich Albion (2-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 6 april 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Millwall het zaterdag 6 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - West Bromwich Albion (2-0)

Het Championship duel tussen Millwall en West Bromwich Albion is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 2-0 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door R. Tunnicliffe, waarmee Millwall met 1-0 de leiding nam. West Bromwich Albion kreeg via J. Rodriguez in de 61e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter James Linington de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Een eigen doelpunt van Ahmed Hegazi zorgde ervoor dat Millwall in de 66e minuut op 2-0 kwam te staan.

In de 80e minuut moest West Bromwich Albion verder met een man minder, nadat Ahmed Hegazi een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Millwall.

LIVE Millwall - West Bromwich Albion 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Millwall Doelpunt R. Tunnicliffe met assist van L. Gregory Millwall 1-0
44' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor S. Johansen West Bromwich Albion
47' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor Ahmed Hegazi West Bromwich Albion
51' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Meredith Millwall
60' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Cooper Millwall
61' Penalty gemist West Bromwich Albion Penalty gemist J. Rodriguez West Bromwich Albion
66' Eigen doelpunt Millwall Eigen doelpunt Ahmed Hegazi Millwall 2-0
66' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor T. Adarabioyo West Bromwich Albion
72' Wissel West Bromwich Albion Wissel Jacob Murphy voor H. Robson-Kanu West Bromwich Albion
80' Tweede gele kaart West Bromwich Albion Tweede gele kaart voor Ahmed Hegazi West Bromwich Albion
84' Wissel West Bromwich Albion Wissel T. Mears voor J. Rodriguez West Bromwich Albion
85' Wissel Millwall Wissel A. OBrien voor J. Wallace Millwall
90' Gele kaart Millwall Gele kaart voor R. Leonard Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - West Bromwich Albion
Opstellingen Millwall - West Bromwich Albion
De opstellingen van Millwall en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.