Nabeschouwing Millwall - Wigan Athletic (2-1) || Championship 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Millwall het dinsdag 23 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Wigan Athletic (2-1)

Het Championship duel tussen Millwall en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 2-1 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Wallace zette Wigan Athletic op een 0-1 voorsprong in de 47e minuut van de wedstrijd. Wigan Athletic kreeg via J. Windass in de 58e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Tim Robinson de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Door een benutte penalty kwam Millwall vervolgens op 1-1. Het was S. Williams die vanaf 11 meter wist te scoren in de 60e minuut.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat S. Morison namens Millwall in de 82e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tim Robinson, waardoor Millwall dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Millwall - Wigan Athletic 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Meredith Millwall
47' Eigen doelpunt Wigan Athletic Eigen doelpunt J. Wallace Wigan Athletic 0-1
46' Wissel Millwall Wissel A. OBrien voor J. Meredith Millwall
50' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor K. Naismith Wigan Athletic
58' Penalty gemist Wigan Athletic Penalty gemist J. Windass Wigan Athletic
60' Penalty Millwall Penalty S. Williams Millwall 1-1
66' Wissel Millwall Wissel S. Morison voor T. Elliott Millwall
69' Wissel Wigan Athletic Wissel N. Powell voor J. Vaughan Wigan Athletic
73' Wissel Wigan Athletic Wissel N. Byrne voor R. James Wigan Athletic
82' Doelpunt Millwall Doelpunt S. Morison met assist van S. Ferguson Millwall 2-1
84' Wissel Wigan Athletic Wissel C. McManaman voor J. Windass Wigan Athletic
86' Wissel Millwall Wissel S. Hutchinson voor M. Wallace Millwall
92' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Hutchinson Millwall
96' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Kipre Wigan Athletic
96' Gele kaart Millwall Gele kaart voor L. Gregory Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Wigan Athletic
Opstellingen Millwall - Wigan Athletic
De opstellingen van Millwall en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.